Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Västerås Rönnby borta

8 mars 2020 07:30

Damlaget är sedan tidigt imorse på resande fot för att spela sin andra match för helgen och denna gången är det på bortaplan mot Västerås Rönnby IBK. Motståndarna ligger just nu på en slutspelsplats med sin sjundeplacering i tabellen med 31 intjänade poäng.


Det blev inga poäng för vårt blåklädda damlag under säsongens nästsista hemmamatch. Malmö visade varför laget har haft sin framgångssaga under säsongen och var klart bättre. Trots en fin insats från läktaren (512 personer) blev det dessvärre en otillräcklig prestation på plan, men kanske är det revanschlusten och hungern efter poäng i slutspurten som hjälper damerna pusha på det lilla extra i eftermiddag!

När Rönnby gästade Sparbanken Wictory Center i höstas skrevs slutresultatet till 3–4 (1-2, 0-1, 2-1), en jämn prestation trots att Rönnby leder de inbördes mötena med råge. Västerås Rönnby kommer senast från en vinst mot Karlstad där den skickliga målvakten Felicia Johansson dessutom fick hålla nollan. Hemmalaget har flertalet målfarliga spelare som gäller för Warbergs försvar att hålla koll på, däribland #5 Elin Björkman och #31 Linnéa Nilsson som står för 23 respektive 22 poäng.

Det är ingen enkel utmaning som ställs mot Warbergs damer i eftermiddag, men inte heller en omöjlig sådan. Utgångsläget för fortsatt SSL-spel kommande säsong ser just nu positiv ut, men långt ifrån säker med endast två poäng ner till Dalen och nedflyttningsstrecket. Idag spelas omgång 24 av totalt 26 och fortfarande är det mycket som kan hända, men vi vet att våra damer går ut på plan med inställning om att slita för varandra och kriga ända in i det sista! Nu kör vi!!

Matchen startar kl 14:00 och sänds i vanlig ordning på sslplay.se.