Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Tre nya år för Oliver Olsson!

10 april 2018 10:00
Herr

Den egna produkten Oliver Olsson har skrivit på för tre nya år i Warbergs tröja! 20-åringen tog under sitt andra år i a-lags truppen en ordinarie plats som center i laget och är urtypen för klubbens slogan ”hårt arbete-blått hjärta”.


Han beskrivs av många som den ultimata lagspelaren. Fysik i toppklass, alltid beredd att göra jobbet och aldrig en tillstymmelse till gnäll. En tränares dröm helt enkelt. Nu har spelaren med Warberg som moderklubb skrivit på för tre nya år och publiken i SWC kan därmed fortsatt se fram emot härliga närkamper nere på golvet!

Sportchefen Kimmo Eskelinen är nöjd med Olivers signatur:

-Ja självklart! Oliver är verkligen urtypen av en lagspelare. Han tog ett stort steg i sin utveckling den här säsongen med kontinuerligt spel, och vi ser att det finns mycket mer att utveckla hos honom närmsta åren. Han jobbar alltid stenhårt och är en riktigt fin förebild för våra ungdomar som ser att man kan ta sig hela vägen upp till a-laget genom just hårt jobb. Han är sällan den som får några rubriker, men är en dröm att ha i truppen genom sin inställning och att han är användbar överallt på planen.

Oliver säger själv så här om valet att förlänga:

-Det kändes ganska självklart att förlänga med Warberg som jag har spelat med sedan jag var 7 år. Jag trivs fruktansvärt bra i laget med alla goa gubbar! Vi har en fin sammanhållning och gruppen har verkligen svetsats samman grymt bra på relativt kort tid, bara en säsong. Känner att vi har något riktigt bra att bygga på inför framtiden!

Med Olivers signatur är nu 14 spelare kontrakterade inför nästkommande säsong. Mer nyheter kring herrtruppen kommer närmsta veckorna och presenteras så klart här på hemsidan löpande.