Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Johan Astbrant sammanfattar matcherna i Svenska Cupen

1 september 2021 11:00
HERR

Warbergs herrlag är vidare i Svenska Cupen efter två segrar mot Malmö FBC. Här kan ni läsa huvudtränare Johan Astbrants tankar och matcherna. Samt hur han ser på kommande dubbelmöte mot FC Helsingborg.


Först och främst skönt att gå vidare i cupen vilket var vårt mål att leverera bra resultat framför prestationen. För oss är det viktigt att få mäta oss mot dem bästa lagen i Sverige så ett dubbelmöte som väntar mot Helsingborg kommer vara bra för vår utveckling.

Vad säger du om matcherna mot Malmö?

-Går vi till match ett så är vi väldigt nöjda med vårt försvarsspel där vi knappt låter Malmö komma in på dem ytor som krävs för att göra mål. Tack vare ett bra försvarsspel och en bra aggressivitet på bollhållaren fick vi till många och bra omställningar där vi också gör 5 mål. Killarna spelade helt efter matchplanen och utför den på ett jättebra sätt.

När vi kom till match två så ville vi ändra lite i vårt presspel men vi blev tyvärr för passiva och fick inte alls till det tryck vi vill få på Malmö. Vi ville också få till ett rakare och snabbare anfallsspel men tycker att vi blir även lite passiva här. Så för oss ledare är det nu viktigt att analysera dessa två matcher och ge killarna en bra feedback.

Summerar vi hela matchserien så är jag supernöjd med killarnas arbetsinsats där dem hela tiden vill tävla. Vi är också imponerade att spelarna hela tiden vill utvecklas och deras stora driv.

Vidare till omgång 3 och nu väntar Helsingborg?

-Nu väntar ett på förhand topptippat SSL-lag. För oss som jagar SSL kommer det här bli perfekt. Dels för att få en uppfattning om skillnaden idag men också många svar på vad vi vill och komma att behöva utveckla. Som inför alla matcher går vi för att vinna. Uppgiften bli tuff, riktigt utmanade men också riktigt inspirerande.

Matcherna mot FC Helsingborg spelas:
Söndag den 12 september klockan 16:00 hemma i Sparbanken Wicotry Center.
Tisdag den 14 september klocakn 19:00 borta i Helsingborgs Arena.

Information om sändningar för matcherna återkommer vi med.

Men innan Svenska Cupen fortsätter så kommer herrlaget på lördag, den 4 september, spela den sista träningsmatchen för säsongens. Klockan 12:00 möter laget Lindås Waves i SWC.