Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Örebro
ORE

Örebro hemma i SWC!

25 oktober 2020 10:00
HERR

Idag väntar Örebro IBF på hemmaplan. Läs om förutsättningarna för matchen. Längst ner i inlägget finns också länk till webbsändningen.


Efter ett landslagsuppehåll förra veckan är det nu dags för herrlaget att återigen spela match.

I och med uppehållet så är vi framme i omgång fyra av Allsvenskans 22 omgångar. I dagens match väntar tabellgrannen Örebro som inlett säsongen med en förlust och två vinster. Örebro mötte i första matchen Lindås och fick där se sig besegrade. Vidare har motståndet varit Lagan och Lerum. Mot respektive lag blev det relativt komfortabla segrar, 8-5 mot Lagan och 12-7 mot Lerum.

Några spelare att hålla lite extra koll på är, främst med nr 91 på ryggen Markus Ekengren, som hittills gjort 14 poäng (8+6) på tre matcher. Även kaptenen i Örebro med samma förnamn som tidigare nämnd spelare, men med Lindgjerdet på tröjan är att se upp med i anfallszon.

Tränarna Gustafsson och Drake kommer till matchen med full trupp, med undantag för Simon Svensson. Hur laget ställer upp idag presenteras en timma innan matchstart på våra sociala medier.

Klockan 16:00 tekas matchen igång i Sparbanken Wictory Center. På kommentatorsplats sitter herrlagets tidigare tränare och damlagets nuvarande Kent Göransson. Vid sin sida har han Warbergsprofilen Magnus Svensson. Denna match vill ni inte missa, länk till matchen här: Warberg - Örebro

Nu kör vi!