Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Nacka
NIBK

Det är dags!

21 september 2019 06:26
DAM

Efter en lång försäsong där fysiken byggts upp, gruppen ska stärkas, nya spelare och ledare ska in. Träningsmatcher ska spelas, ledare ska sätta sin prägel och nu är det så äntligen dags för premiär mot Nacka Wallenstam


Ett Nacka som sprang igenom den östra allsvenskan helt utan besvär förra säsongen. 19 vinster, 3 oavgjorda, varav en vinst i sudden och inte en enda förlust. I kvalet fortsatte Nacka att mangla sina motståndare och när slutsignalen gick stod man där med fyra raka segrar och en SSL-biljett i handen. Det är sålunda ett vinsterfaret lag som gästar Sparbanken Wictory Center under lördagseftermiddagen. Vårt kära hemmalag då, ja det har blandats och getts under försäsongen men sakta men säkert så verkar tränarduon vara på väg mot att forma sitt lag. Vem kan då vet mer om vad som förväntas i en premiär än tränaren själv, nämligen Pelle Körberg. Vi letade upp honom under ett av de sista träningspassen för att höra hans tankar.

Det börjar närma sig nu Pelle, hur är känslan? Känslan är väldigt god. Vi hade en plan när vi startade den fjärde maj och nu är vi här, redo att ta oss an våra motståndare. Vi har gått igenom alla moment och checkat av dem en efter en. Svårt att se så många lag vara bättre förberedda än vad vi är i alla fall.

Du och kollega Pihlström har pratat mycket om utveckling. Hur långt har ni kommit på er utvecklingsresa? Vi är en bit på väg, inte färdiga på något sätt vilket vore märkligt med tanke på att det är första matchen. Men vi har tagit steg i vår utveckling, både individuellt och i lag som jag och Frank är väldigt nöjda med.

Hur mycket vet vi om motståndaren i premiären Nacka Wallenstam? De är ett kontringslag precis som vi och väldigt bra på det. De har dessutom ett antal bra skyttar som vi måste räkna in i matchen.

Vilka faktorer kommer bli avgörande? Duellspelet är ju som alltid en avgörande faktor. Vi vet att det inte kommer bli något skönspel utan mycket kamp där vi kommer få kriga för varje meter på banan. Det i sig prövar vårt tålamod på ett bra sätt allt i syfte att försöka spela hem tre poäng i matchen

Lycka till Pelle! Tack så mycket!

Matchen startar klockan 15:00 idag lördag i Sparbanken Wictory Center. Ta er dit för att heja fram laget till tre poäng. Skulle du inte kunna vara på plats kan du ändå följa matchen via sslplay.se.