KAR

Seger för herrarna i seriepremiären!

26 september 2020 20:00
HERR

Herrlaget besegrade Karlstad i seriepremiären med 8-5. Det var en intensiv match mellan två bra lag i Sparbanken Wictory Center denna lördag eftermiddag.

Inför fullsatta läktare (50 personer) så skapades det härlig stämning i SWC. Det var en match som bjöd pä många mål, närkamper och endel utvisningsminuter. I inledningen på andra perioden åkte Warbergs Alexander Johansson på ett matchstraff för spel mot huvudet.

Warberg tog komandot i tredje perioden och säkrade säsongens första seger.

Periodsiffrorna skrevs till: 4-2, 1-2, 3-1

Målskyttar för Warberg: Mattias Kongstad 3, Oliwer Olsson, Filip Erheden, Philip Subiabre, Johan Dahlqvist, Joel Birgersson

Tränare Anton Drake var nöjd efter matchen:

-Skön seriepremiär, alltid skönt att börja serien med en seger. Resultatet 8-5 tycker jag speglar matchen. Trots att vi inte gör en perfekt insats i 60 minuter så vinner vi fullt välförtjänt. Mattias Kongstad visade vägen med sitt målskytte och John Fransson stod för en som vanligt stabil insats i målet.

Herrlaget har nu tvä bortamatcher innan de åter spelar på hemmaplan. Håll utkik på våra sociala medier för länk till kommande matcher.