Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match

Inför match med #80 Robin Blåberg

12 januari 2018 08:42
Herr

Vi fick en pratstund med #80 Robin Blåberg som tidigare representerade just våran kommande motståndare Fagerhult Habo. Vad tror han om matchen och hans egen prestation hittills denna säsong.


Vi inledde 2018 med en förlust senast mot Skoghall, inte riktigt vad ni kanske räknade med. Varför blev det förlust i den matchen?

  • Ja tyvärr, det kändes bedrövligt att förlora den matchen och det kan vi bara skylla på oss själva. Vi var inte med i matchen, försvarsspelet var inte alls som det brukar vara. Vi lät dem skjuta från alla möjliga olika vinklar medan de offrade sig för att täcka ner våra skott. De hade mer vilja helt enkelt!

Nu på lördag spelar vi mot din tidigare klubb Fagerhult Habo. Hur känns det att komma tillbaka där du la grunden för ditt innebandyspelande och är det många i laget som du känner bra vid sidan om planen?

  • Det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka till Habo sporthall och spela. Känns som att det har gått längre tid än det har gjort. Det finns en del spelare kvar från när jag spelade som man umgicks med men sen är det ganska mycket nytt folk och även en hel del unga spelare som jag inte känner.

Mötet i höstas slutade med en 7-6 vinst på hemmaplan. Fagerhult brukar vara en tuff bortamatch för många lag, kommer det bli en lika jämn match denna gång som senast?

  • Ja, Fagerhult borta är en tuff match skulle jag säga. Det är ett helt annat lag när man möter dem hemma, mer fart och mer studs på parketten som oftast gynnar Fagerhult då de är vana vid det. Jag hoppas att vi vinner och att vi gör det med lite mer marginal, men jag tror dock att det kommer bli en tajt match ända in i slutet där vi tillslut drar längsta stråt.

Är det några speciella spelare i Fagerhult som ni behöver ha extra fokus på under matchen för att kunna besegra dem?

  • De har många bra spelare med olika specialiteter men jag tror att om vi spelar vårt spel så ska vi inte behöva fokusera på individuella spelare för att vinna.

Det är tätt mellan matcherna nu här i Januarimånad. Hinner ni ladda om på ett bra sätt mellan matcherna och hålla uppe kvalitén på träningarna?

  • Ja det är ett gäng matcher nu under kort tid men de flesta av oss är vana från förra året där vi hade ännu fler matcher under vissa perioder. Ser vi till att sköta restitutionen och ger gärnet på träningarna mellan matcherna så ska det inte vara några problem.

Hur tycker du din egen prestation på plan har varit hittills denna säsong? Du har på tolv matcher gjort 13 mål och 5 assist.

  • Jag är inte nöjd med min egen prestation hittills och den ska jag förbättra. Min roll är att göra poäng, kanske främst mål och det har jag inte lyckats så jättebra med, men jag jobbar på det! Till vår fördel har vi haft Kongo och Birger som verkligen har levererat och producerat för oss, men det behövs fler för att vi ska lyckas ta oss hela vägen tillbaka.

En sista fråga. Har du några speciella rutiner inför match som du måste göra?

  • Nej, inte vad jag är medveten om.

Tack för att du tog dig tid och lycka till på lördag!

  • Stort tack!

Läget i laget:

  • Simon Svensson missar match pga skada.

Matchen sänds på webben och sändningen börjar 15.50 och matchen startar 16.00. https://svenskinnebandy.play.livearena.com/Live/7c2ff7864cce41758edcf7b0c5d1a9b0