Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Dam- och herrlagets spelscheman i Svenska Cupen

23 augusti 2021 08:00
ALLMÄNT

Lagom till att Svensk Innebandy firar 40 år presenterar de en ny tävling, Svenska Cupen. SSL-lag samt de åtta lagen som kvalar till SSL är direktkvalificerade. Även de lag som vinner DM i respektive distrikt kvalar till sig en plats. Omgång 1 är spelad och nu är det omgång 2 som är på gång och med det Warbergs tur att kliva in i spel. Här hittar ni tider och dagar för spel.


Svenska Cupen presenteras som en nyhet inför detta året, ett sätt att fortsätta att utveckla innebandyn samt involvera hela innebandy-Sverige i en turnering. I den första omgången möts lagen från respektive distrikt som vunnit DM. Vinnaren där går vidare till omgång 2. Till omgång 2 har lagen, som spelar i SSL samt de åtta lagen som kvalar till SSL på dam- och herrsidan, kvalificerat sig till direkt.

Warbergs klubbchef, Emil Risberg är positiv till Svenska Cupen:

-Vi ser positivt på att Svenska Cupen återstartas och det nya formatet känns intressant. Det behövs en klubblagsturnering där lag från lägre divisioner kan mäta sina krafter mot de bästa lagen i landet, samtidigt som elitlagen får fler matcher av tävlingskaraktär under säsongen. Så det ska bli intressant att följa utvecklingen av Svenska Cupen de närmaste åren, där vår förhoppning är att den tillåts växa i intresse över tid.

Warbergs dam-och herrlags spelscheman:

För damlaget väntar nu ett gruppspel på 4 lag där alla möter alla. Där vinnaren av gruppen tar sig vidare till kvartsfinal. Spelschemat ser ut enligt följande för damlaget:
Munka Ljungby- Match onsdag 25/8 klockan 19:00 Sparbanken Wictory Center Malmö FBC - Match fredag den 27/8 klockan 19:00 Baltiska Hallen
IBK Lund - Match söndag den 29/8 klockan 15:00 Lerbäckshallen

För herrlaget väntar nu ett dubbelmöte mot Malmö FBC, efter att de i omgång 1 slagit ut Vinberg med uddamålet. Matcherna mot Malmö för herrlaget spelas enligt följande:

Malmö - Warberg: Torsdag den 26/8 klockan 19:00 Baltiska Hallen
Warberg - Malmö: Söndag den 29/8 klockan 16:00 Sparbanken Wictory Center

Vi kommer att välkomna publik till hallen under respektive hemmamatch. Vi kommer inte att ta någon entréavgift, men vi har regleringar i hur vi kan placera er vår kära publik. Max 8 personer får sitta i ett sällskap, sedan måste det vara minst 1 meter åt alla håll till nästa sällskap.

Information kring webbsändningar för respektive match återkommer vi med när det närmar sig matchdag. Håll utkik i sociala medier och på hemsidan.

Turneringens spelschema dam.
Turneringens spelschema herr.