MORA

Tung förlust för damerna mot KAIS Mora

13 februari 2021 17:30
DAM

Det blev förlust hemma mot KAIS Mora för damlaget efter en stark tredje period av gästerna.

I inledningen av den tredje perioden gör damerna 2-3 och hade häng. Chanser fanns men det blev ingen utdelning. Istället fick Mora utdelning på sina chanser. Slutresultatet skrevs till 2-7.

Målskyttar i Warberg: Camilla Halldén & Cecilia Habib Westh

Se highlights från matchen här: Warberg IC - KAIS Mora

Så här sa Sofie Karlsson direkt efter matchen:

-En sur torsk, tycker inte resultatet speglar matchbilden riktigt. Vi gör det bra spelet med boll då vi kommer till målchanser men sen får vi inte in returerna vilket gör att Mora kan spelvända på oss och skapa egna chanser. Det defensiva spelet är bra större delen av matchen men vi missar några markeringar i mitten som gör att Mora får bra chanser på oss. Vi jobbar och sliter i 60 minuter och vi möter vi ett bra Mora idag.

Nu gäller det bara att släppa den här matchen och börja ladda för Täby borta nästa lördag, då är det revansch som gäller!

Match mot Täby spelas klockan 15:00