Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Malin Andersson fortsätter i Warberg!

8 maj 2021 16:30
DAM

Ytterligare en signatur är på pappret, denna gång är det en center som väljer att fortsätta i den blåa tröjan. Nästa spelare att presenteras för Warbergs damlag är Malin Andersson. Kontraktet sträcker sig över två säsonger med den spelskickliga centern.


Nästa spelare som är klar för fortsatt spel är Malin Andersson som anslöt till Warberg IBF från Tranemo inför säsongen 2016/2017 när hon skulle börja NIU på Peder Skrivares skola. Efter två år med spel i IBF så lyftes hon upp till damtruppen och SSL, dock med begränsad speltid i början. Under de tre säsongerna har Malin Andersson tillhört Warberg IC och speltiden i SSL har ökat under åren. Malin har utvecklat sitt positionsspel, fått med sig viktig rutin och erfarenhet som krävs för att spela på den nivån. Så här säger Malin Andersson om sä-songen som varit, både för henne personligen och för laget:

-Den var väldigt rolig och lärorik. Föregående säsong kändes som att den gav en bra utveckling både för mig individuellt och för oss som lag.

Hur ser du på din egen roll i laget?

-Jag försöker alltid att göra mitt bästa för laget både på och utanför planen. Att bidra med glädje och en bra sammanhållning är alltid något jag gör så gott jag kan.

Vad blir målsättningen för kommande säsong?

-Ser vi till lagets målsättning så är det att ta oss till slutspel. Min egen målsättning är att ta för mig mer och vara ett större offensivt hot. Även träna upp min styrka för att bli ännu mer explosiv och starkare på planen.

Klubbchef Emil Risberg säger så här om Malins fortsatta satsning i Warberg:

-Malin är ännu en av de yngre spelarna i truppen som jag tror kommer att få sitt riktiga genombrott under de kommande två säsongerna. Hon har alla förutsättningar att utvecklas till en bra SSL-spelare. Så det ska bli riktigt intressant att följa hennes utveckling.

Vi säger stort tack till Malin och önskar henne samt laget lycka till.