Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Warberg
WIC

Förlust efter avgörande i slutsekunderna mot Pixbo.

9 oktober 2020 21:15
DAM

Säsongens första västkustderby är avklarat och vilken jämn tillställning det blev. Tillslut var det som Pixbo Wallenstam som avgjorde i powerplay med 4 sekunder kvar av matchen.


Efter en mållös första period var det Warberg som öppnade målgörandet. Efter ett snabbt uppspel kunde Andrea Envall assistera Sandra Hawerman till 0-1. Warberg får strax där efter ett 0-2 mål bortdömt och efter det tog Pixbo över, i alla fall målskyttet.

När Pixbo tidigt i tredje perioden gör 4-1 så hade de ett övertag, men Warberg kämpade sig in i matchen. Efter mål av Amanda Johansson och Sandra Hawerman var det 4-3 på tavlan efter drygt 7 minuterar spelade av tredje så kändes en kvittering inte långt borta. Kvitteringen kommer också genom Andrea Envall. 4-4 stod det enda tills 4 sekunder kvar av matchen. Pixbo avgör i powerplay bakom, en i matchen storspelande Hanna Svensson.

Periodsiffrorna skrevs till: 0-0, 3-1, 2-3

Målskyttar i matchen: Sandra Hawerman 2, Andrea Envall, Amanda Johansson.

Se alla målen här: Pixbo Wallenstam - Warberg IC

Direkt efter matchen sammanfattade tränare Kent Göransson den så här:

-Oj vilken match det blev när vi faktiskt pressar årets stora favoriter ända in till slutet. Jag är så stolt över hur tjejerna tar sig in i matchen i sista perioden. Tycker att vi sett över hela matchen också förtjänade den poängen vi hade med fyra sekunder kvar.

Nästa match för damerna spelas redan på söndag, då i SWC när Sirius kommer på besök. Den matchen startar klockan 16:00. Länk till den matchen: Warberg - Sirius