Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ny suddenförlust- säsongen är över

27 mars 2022 19:23
HERR

Warbergs säsong är över. Detta efter en ny svidande suddenförlust i den tredje och avgörande matchen hemma mot Lillån.


Warbergs herrar får fortsätta sin kamp om att ta sig upp till innebandyns finrum Svenska Superligan. Drömmen om avancemang tog slut redan i Playoff 1 mot tabellfyran Lillån.

Dagens match hade kusligt många likheter med första mötet för en vecka sedan. Den allra främsta såklart att Lillån stod som segrare. Men också att Warberg hade förtvivlat svårt att få igång det spel som har varit så signifikativt för laget under hela säsongen fram till kvalet. Ett spel med mycket fart, många initiativ från bakplan och en hög press på motståndarna. Av det spelet såg vi inte mycket idag, framför allt inte ju längre matchen led. Endast 16 skott på mål bevittnar det ganska väl.

Målmässigt var det jämnt period för period, och känslan var att gästande Lillån gillade det bäst. Man kunde ligga ganska lågt i sitt försvar och förlita sig på giftiga omställningar eller vänta ut ett misstag från Warberg. Trots att Warberg ledde matchen tre gånger så fick man aldrig till en tvåmålsledning vilket hade tvingat fram Lillån i sina positioner.

Nu blev det alltså en ny sudden death och väl i den så dröjde det inte till mer än den fjärde spelminuten innan Lillån blixtrade till och avgjorde. Precis som i match ett. Denna gång var det ett uppspel längs Warbergs vänsterkant ner till Isak Palmen som slog en direktpassning till en helt omarkerad Aron Ohlsson på borte stolpen som inte gjorde något misstag.

Såklart en enorm besvikelse i hemmalaget och hos den i stort sett fullsatta Sparbanken Wictory Center.

Lillån gör nu AIK, Gävle och Karlstad sällskap till Playoff 2, och vi gratulerar såklart Anton Drake och hans Lillån till segern, och önskar dem lycka till i fortsättningen.

Higlights Warberg-Lillån match 3