Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Warberg Innebandy söker tränare till klubbens juniorutveckling 16-20 år

23 maj 2021 13:00

Vi söker nu efter ambitiösa tränare som vill vara med och tillsammans skapa en unik utvecklingsmiljö där syftet är att utbilda morgondagens innebandyspelare inom både dam- och herrsidan.


Warberg är en etablerad innebandyklubb med en bred ungdomsverksamhet och elitlag för både dam och herr. Vår förening bygger på stolthet över vår historia, passion för sporten och med en vision att leda utvecklingen inom innebandyvärlden.

Vi söker nu efter ambitiösa tränare som vill vara med och tillsammans skapa en unik utvecklingsmiljö där syftet är att utbilda morgondagens innebandyspelare inom både dam- och herrsidan. Vi drivs av att skapa landets bästa utvecklingsmiljö för tränare, som du kan bli en del av. Om du har tankar på en framtida tränarkarriär inom en av Sveriges största idrotter så är Warberg klubben för dig.

Vi ser inte tidigare ledarerfarenhet eller tränarutbildning som krav, men självklart meriterande. Det viktigaste för oss är din ambition och seriositet. Att du som vi har en passion för att utveckla sporten samt en nyfikenhet kring spelet.

Vi kan erbjuda dig stöd, mentorskap och internutbildning med hjälp av vår klubbledning och våra elittränare, som du kommer att arbeta nära. Här finns lång erfarenhet av ledarutveckling och hög kompetens inom vår idrott. Vidare är vi behjälpliga med jobb och boende. Arvode utgår enligt överenskommelse.

Låter det lockande att veta mer? Kontakta klubbchef Emil Risberg på [email protected] eller 0708-433335.