Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match

Hawerman uttagen till landslagsturnering

1 oktober 2021 09:15
DAM

Idag publicerade förbundskapten Åsa "Kotten" Karlsson sin trupp inför Euro Floorball Tour (EFT) och bland namnen på de uttagna hittar vi återigen Warbergs Sandra Hawerman. Nu har hon siktet inställt på första seniorlandskampen. Läs mer här om turneringen och vägen mot VM.


VM i Uppsala närmar sig med stormsteg, nu är det endast två månader kvar innan VM-turneringen inleds i Uppsala för vårt svenska landslag. Den sista turneringen som landslaget spelar innan är EFT, som i år spelas i Tammerfors Finland mellan den 13 och 17 oktober.

Under förmiddagen släppte innebandyförbundet truppen som förbundskapten Åsa "Kotten" Karlsson kallat och bland de uttagna hittar vi återigen Sandra Hawerman. Senast hon deltog på en samling var i augusti när det var träningsläger i Gävle. Sedan dess har landslaget spelat en turnering i Schweiz, där Sandra inte var med. Men nu kan det alltså vara dags för henne att få spela sin första A-lagslandskamp.

Så här säger Sandra själv om den kommande turneringen:

-Det är häftigt att få åka iväg. Nu väntar riktiga landskamper och inte bara läger, vilket känns extra kul men också nervöst. Det är nu jag får testa på att möta internationellt motstånd på seniornivå och det har varit ett stort mål för mig.

Hur ser upplägget ut?

-Turneringen spelas i Finland mellan fyra nationer. Vi hinner träna lite innan matcherna börjar på fredagen och sen kommer dagarna att bestå av lättare träningspass, aktiviteter och förberedelser inför VM, när det inte är matcher.

Vi gratulerar Sandra till platsen och önskar henne ett stort lycka till.

Här hittar ni hela truppen som är kallad, samt att ni hittar mer information om den kommande turneringen. Länk till innebandy.se