Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hawerman uttagen till landslagsturnering

1 oktober 2021 09:15
DAM

Idag publicerade förbundskapten Åsa "Kotten" Karlsson sin trupp inför Euro Floorball Tour (EFT) och bland namnen på de uttagna hittar vi återigen Warbergs Sandra Hawerman. Nu har hon siktet inställt på första seniorlandskampen. Läs mer här om turneringen och vägen mot VM.


VM i Uppsala närmar sig med stormsteg, nu är det endast två månader kvar innan VM-turneringen inleds i Uppsala för vårt svenska landslag. Den sista turneringen som landslaget spelar innan är EFT, som i år spelas i Tammerfors Finland mellan den 13 och 17 oktober.

Under förmiddagen släppte innebandyförbundet truppen som förbundskapten Åsa "Kotten" Karlsson kallat och bland de uttagna hittar vi återigen Sandra Hawerman. Senast hon deltog på en samling var i augusti när det var träningsläger i Gävle. Sedan dess har landslaget spelat en turnering i Schweiz, där Sandra inte var med. Men nu kan det alltså vara dags för henne att få spela sin första A-lagslandskamp.

Så här säger Sandra själv om den kommande turneringen:

-Det är häftigt att få åka iväg. Nu väntar riktiga landskamper och inte bara läger, vilket känns extra kul men också nervöst. Det är nu jag får testa på att möta internationellt motstånd på seniornivå och det har varit ett stort mål för mig.

Hur ser upplägget ut?

-Turneringen spelas i Finland mellan fyra nationer. Vi hinner träna lite innan matcherna börjar på fredagen och sen kommer dagarna att bestå av lättare träningspass, aktiviteter och förberedelser inför VM, när det inte är matcher.

Vi gratulerar Sandra till platsen och önskar henne ett stort lycka till.

Här hittar ni hela truppen som är kallad, samt att ni hittar mer information om den kommande turneringen. Länk till innebandy.se