Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Visby
VIS

Inför bottenmötet mot Visby IBK

12 december 2019 12:57
HERR

”Målfest när Warberg krossade Visby IBK” skrev en Gotlandstidning efter lagens förra möte på Gotland i oktober, då slutade matchen 11-4 till Warberg. Vad huvudrubrikerna säger imorgon, ja nog önskar vi alla Varbergare att det står något liknande.


Det är bottenlagen som ikväll i Sparbanken Wictory Center drabbar samman i en kamp om otroligt viktiga poäng för att inte halka efter lagen som ligger ovanför nedflyttningsstrecket. Inför matchen har Visby IBK 12 inspelade poäng och Warberg är strax därefter med 11.

Förra säsongen stod Visby IBK som motståndare i Allsvenskan södra för Warberg. Genom kval först mot Strängnäs och vidare till kvalomgång 2, där Team Thorengruppen stod för motståndet, så tog sig Visby till SSL för första gången. Det gör att Visby IBK är nykomlingar i SSL denna säsongen och har precis som Warbergs herrar haft en tuff inledning på säsongen. Två raka förluster blev det innan man vann första matchen mot Kalmarsund i omgång 4. Nästa vinst kom på hemmaplan mot Jönköping för att därefter förlora med stora siffror de två kommande omgångarna mot Storvreta och Falun. Därefter har de vunnit mot både IK Sirius & IBK Dalen. Med sina 22 poäng är Wilmer Viinamäki lagets främsta poängplockare med sina 22 poäng (10+12). Wilmer är en legendar för gotlänningarna och gör sin 10e säsong för laget. Så håll koll på tröja nr 15. En av lagets främre poänggörare är kedjekamraten Tommy Bolin med tröjnummer 30, som hittills har stått för 17 poäng.

Warberg senast föll borta mot Pixbo och har därefter haft spelledigt i helgen som var. Nu är serien inne på omgång 19 av 35 omgångar. Kent Göransson och Anton Drake kan matcha fullt lag förutom Philip Subiabre, som alltså fortfarande saknas med axelproblem efter den tackling han fick mot Storvreta.

Matchen startar klockan 19.00 i Sparkbanken Wictory Center, och vi hoppas att ni kan vara på plats! Om inte, då kan ni se matchen via länken till websändningen på SSL Play här.