Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Warberg värvar forward från seriekonkurrenten!

27 april 2018 14:14

Warberg förstärker den offensiva delen i planen där man har gjort klart men forwarden Sofia Greftén från Pixbo Wallenstam.


Sofia har även Pixbo Wallenstam som sin moderklubb. Hon har gjort två säsonger med Pixbo Wallenstam i Svenska Superligan men väljer nu att gå vidare för att ta nästa steg i sin utveckling.

Du har nu tillhört Pixbo Wallenstam under hela din karriär men byter röd/vit randigt mot blått, hur kommer det sig? -Jag har haft en grym tid i Pixbo men har känt under den senaste säsongen att jag ville testa på något nytt. Det känns som att Warberg har rätt förutsättningar för mig att utvecklas som både innebandyspelare och människa, vilket känns lockande! Jag hoppas att både jag och laget kommer ta stora kliv i framtiden.

Om du skulle beskriva dig lite som spelare för publiken i Warberg, hur skulle det låta? -Ni i publiken kommer få se en hårt arbetande forward som kommer ge allt för laget och förhoppningsvis kan jag även bidra med lite poäng.

Sportchefen Patric Löfborg berättar om det senaste nyförvärvet och vad han tror hon kommer tillföra: -Vi är väldigt glada att Sofia har valt att spela för oss kommande säsong. Sofia är en ödmjuk spelare som ger allt för laget. Hon är en fysiskt stark spelare med ett bra avslut. En spelare och person som kommer passa bra in hos oss. Det ska bli kul att följa Sofias utveckling hos oss.

Sofia har skrivit på ett tvåårskontrakt med föreningen.

Vi hälsar Sofia varmt välkommen till Warberg!