Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Filip Kalentun förlänger med Warberg!

17 maj 2019 09:00
Herr

Ännu en nyckelspelare har gjort klart med en fortsättning i Warberg! 20-årige backen Filip Kalentun har tecknat ett nytt avtal och blir därmed den fjärde spelaren att förlänga på kort tid.


2017 värvades den då 19-årige Filip Kalentun till Warberg från moderklubben Lindås Waves. Snabbt blev den juniorlandslagsmeriterade ynglingen en viktig del av lagets defensiv med sitt resoluta närkampsspel och sin snabbhet. På två säsonger har han också producerat 36 poäng från sin högerbacksplats. Nu har han alltså skrivit på en förlängning med Warberg, och får göra sin SSL-debut hösten 2019!

Sportchef Kimmo Eskelinen om Filip Kalentuns förlängning:

Mycket glädjande och grymt viktigt! Filip är en tuff backtyp med en attityd som vi kommer att behöva i SSL där nivån på det fysiska spelet är högre. Han har utvecklat spelet med boll rejält de senaste säsongerna, och där fortsätter han att göra framsteg. Jag tycker att han har alla verktyg för att bli en toppback i Sverige, så jag ser mycket fram emot hans fortsättning hos oss!

Filip själv säger så här om valet att förlänga med Warberg:

Det känns riktigt roligt att det blir minst två nya år med Warberg! Jag trivs både i staden och i klubben och vill fortsätta den resan som vi startade med detta laget för två år sedan. Att få spela i Sparbanken Wictory Center är en fantastisk känsla när så många sluter upp och visar det blåa hjärtat. Det otroliga engagemang som finns hos supporters, sponsorer och från klubben egna är något fantastiskt och unikt!

Var det ett enkelt val att förlänga?

Ja, det känns otroligt kul och ärorikt att få representera Warberg när man är tillbaka i innebandyns finrum. Jag ser väldigt mycket fram emot spel i SSL med just Warberg, och det kommer bli en häftig säsong på alla sätt och vis!

Fler nyheter kring herrtruppen är att vänta veckan som kommer. Fortsätt att hålla utkik här på hemsidan samt i våra sociala medier!