Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match

Warberg värvar spelare från Pixbo

18 maj 2018 10:52
Herr

Warbergs arbete med herrtruppen löper på, och idag blev nyförvärv nummer fem klart. Från Pixbo hämtas centern Tom Carlsson, 20 år. Samma spelare som i fjol hade en dubbellicens mellan föreningarna, och som fick känna på den blåa tröjan vid ett tillfälle, vid bortamötet med Karlstad.


Till hösten får alltså hemmapubliken i Sparbanken Wictory Center också bekanta sig med den Lindås-fostrade ynglingen. Tom Carlsson har tillhört topplaget Pixbos SSL-trupp i två säsonger, och startade fem matcher föregående säsong med 3+2 på poängkontot. Han har också representerat Pixbos division 1-lag.

Sportchef Kimmo Eskelinen berättar kring värvningen av Tom Carlsson:

  • Härligt att få Tom på plats! Vi har ju haft en dialog ända sedan förra säsongen i och med den dubbellicens vi tecknade då. När möjligheten att värva honom permanent nu öppnades upp så var det givet att vi ville lösa det. Han har tillhört en SSL-trupp i två säsonger och har förhoppningsvis fått med sig bra verktyg därifrån. Nu hoppas vi han kan ta nästa steg i sin egen utveckling genom spel i Allsvenskan där han har alla möjligheter att blomma. Han blir ett fint tillskott på centersidan där vi har tappat några erfarna herrar.

Tom Carlsson själv säger så här om övergången till Warberg och vad han ser mest fram emot:

  • Det kändes bra att prova på spel med Warberg förra säsongen även om det bara blev en match. Fick ändå en bra känsla för laget vilket har gjort beslutet enklare nu när det blev dags att röra sig ifrån Pixbo. Sen är Warberg en anrik klubb som har något intressant på gång med många unga spelare. Man var nära att ta sig upp redan förra säsongen och så som jag ser det är det ett självklart mål att ta sig till kval och slutligen ta sig upp till SSL igen där Warberg hör hemma. Sen ser jag också fram emot att få spela center igen efter att ha spelat forward/topp senaste säsonger.

Tom ansluter till truppen omgående och har redan gjort sitt första träningspass med övriga i laget. Han har valt att spela med tröja nr 92 i Warberg.

Varmt välkommen säger vi!