Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sökes: Engagerad och passionerad klubbdirektör

22 november 2019 10:07


Warberg IC är en etablerad innebandyklubb med en bred ungdomssatsning och elitlag i högsta serien SSL på både dam- och herrsidan. Vår förening bygger på stolthet över vår historia, passion för sporten och med siktet inställt på att bygga starka lag som utvecklas, kämpar och vinner tillsammans. För att förvalta, utveckla och leda vår klubb mot framtiden, söker vi nu:

** Engagerad och passionerad klubbdirektör **

Du är den som driver klubbens övergripande arbete och skapar förutsättningar för att föreningen skall utvecklas i önskad takt och riktning och du leder vårt kansli och dess personal. I din roll har du hand om den strategiska planen för våra två föreningar bestående av 40 lag, 650 spelare och 110 ledare och ansvarar för våra strategiska sponsorsamarbeten och övriga partnerskap. Vidare arbetar du aktivt med vår ekonomiska och organisatoriska utveckling och ser till att vi nyttjar och tar hand om vår fantastiska hall SWC på bästa sätt. Du är klubbens ansikte utåt och representerar Warbergs Innebandy i både sportsliga och andra viktiga sammanhang.

Vi söker dig som brinner för sporten och ser potentialen i en stabil förening under tillväxt. Liksom oss andra på västkusten vet du vad motvind är, men även hur man uppskattar och samlar kraft när det blåser åt rätt håll. Vi ser att du har kunskap och förståelse för såväl bred ungdomsverksamhet som elitidrott på högsta nivå. Du är strukturerad, lösningsorienterad och effektiv. Vidare är du en lagspelare med god kommunikationsförmåga, har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och bygga relationer. En egen stark drivkraft, hjärtat på rätta stället och en förmåga att få saker att hända är avgörande. Vi tror att det är en fördel om du har erfarenhet från idrottsvärlden eller motsvarande och från liknande uppdrag och vi söker dig som är en naturlig och pedagogisk ledare med ett tydligt helhetsperspektiv.

Warberg IC bildades 1985. Verksamheten vilar på en stor och trygg organisation som i stor utsträckning bedrivs ideellt med ett fantastiskt engagemang av såväl funktionärer, ledare och sponsorer till vår verksamhet. Vår verksamhet drivs alltid enlighet med våra kärnvärden: passionen och kärleken till sporten och alla engagerade, vi ställer krav och tar ansvar för att kunna vara professionella. Vi värnar om gemenskap och stöttar varandra i medgång och motgång samtidigt som vi utmanar status quo och vill framåt.

Frågor om tjänsten besvaras av klubbens ordförande Stina Walleneck, tel 0729-714130. Välkommen med din ansökan via [email protected] så snart som möjligt, dock senast 15 december 2019. Urval och intervjuer sker löpande.