Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lindås
LIND

Dags för västkustderby

6 november 2021 08:15
HERR

Lindås Rasta gästar i eftermiddag Sparbanken Wictory Center i omgång 8 av Allsvenskan södra. Matchstart är 15:00 och här kan ni läsa om förutsättningarna inför dagens batalj.


Historien berättar för oss att det i eftermiddag blir en intensiv och kampfylld innebandy som väntar. Matcherna lagen mellan har varit prestigefyllda möten, och inget annat förväntas av dagens match. Igår gav Joel Birgersson oss sina tankar inför dagens möte, om ni missade det hittar ni intervjuen med Joel här.

Motstånarkollen

Ser vi till starten och tabelläget för Lindås var det inte där nere som laget tippades eller förväntades att vara när serien startade igång för en och en halv månad sedan. Lindåsförsta tre-poängare för säsongen kom i förra omgången när Lagan besegrades med uddamålet på hemmaplan. Poäng har de även plockat mot Åby och Lillån, men förlorat båda i förlängning. Så med endast fem poäng på de inledande sju matcherna så placerar sig dagens motståndare på en elfteplats i tabellen. En position som inte på något sätt reflekterar den trupp om laget har. Ser vi till värvningar inför säsongen så anslöt två starka spelare i form av Jacob Sagmeister, från Höllviken och från Pixbo anslöt forwarden Axel Larsson. Även Lindås-trogna spelare som Albin Jansson och Partik Malmström finns kvar i truppen, sistnämnda som nuvarande poängbästa spelare i Lindås.

Dagens match startar klockan 15:00 i Sparbanken Wictory Center. Biljetter till matchen köper ni på warberg.ebiljett.nu
Det är även möjligt att köpa biljetter på plats i hallen.

Om ni inte kan se matchen på plats så sänds den på innebandy.tv/warberg.
Där hittar ni på kommentatorsplats Kent Göransson och till sin hjälp har han Mathias "Bult" Larsson. Sändningen startar 14:50.