Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 2 matcher
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match

Blåberg förlänger med Warberg!

10 maj 2019 11:41
Herr

Warberg har gjort klart med en mycket viktig kontraktsförlängning. Matchvinnaren från den helt avgörande kvalmatchen till SSL, Robin Blåberg, har förlängt sitt avtal med två år!


Av de sex spelare med utgående kontrakt i herrtruppen har nu den första förlängt sitt avtal. Robin Blåberg kom till Warberg 2015 och blir nu kvar till minst 2021!

Föregående säsong blev den hittills poängbästa för den löpstarka högerforwarden med det fruktade skottet. 27 mål och 14 assist i grundserien följdes upp av 7 mål och 1 assist i kvalspelet till SSL. Mer än ett mål i snitt per match alltså, och dessutom sköt han ju lagets två sista mål för säsongen, 3-3 och 4-3 mot Hagunda i match fem. En riktig matchvinnare som Warbergs-publiken alltså får njuta av kommande säsonger också.

En nöjd sportchef Kimmo Eskelinen kommenterar förlängningen så här:

Såklart väldigt kul och viktigt för oss! Robin är en nyckelspelare och det visade han inte minst under kvalspelet till SSL när han klev fram och visade mod precis när det behövdes. Många ser Robin som en utpräglad målskytt, och det är han. Men jag vill också lyfta att han är grymt viktig för oss i det defensiva arbetet, han stjäl oerhört många bollar varje match när han bokstavligen springer ifatt motståndare. Han är alltid ett föredöme genom sitt hårda jobb!

Vi fick också några frågor med Robin i samband med förlängningen.

Robin, två nya år i Warberg, hur är känslan?

Jag tycker tiden i Warberg hittills har varit väldigt givande och lärorik, så det känns väldigt bra att skriva på för två nya år! Det är fantastiskt att få vara en del av att ta Warberg till SSL igen, så självklart vill jag vara med när vi är tillbaka.

Vad är det som gör att du trivs så bra i Warberg?

Att spela innebandy i Warberg är något speciellt. Sponsorer, supportrar och hela föreningen brinner för innebandy och det gör det väldigt roligt att gå ut på planen i den blå tröjan.

Vad skulle du säga är anledningen till att ni lyckades ta er till SSL?

Sedan vi startade om i Allsvenskan för två år sedan så har vi hittat något väldigt bra, vi är ett gäng som jobbar jäkligt hårt och vill åt samma håll, och det är det som tagit oss dit vi är idag. Så jag ser verkligen fram emot två nya säsonger, nya utmaningar och nya dragskott i Warbergs-tröjan!

Herrlaget har fler kontraktsförlängningar att presentera närmsta veckan. Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala kanaler!