Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Malmö FBC
MAL
Borta
Warberg
WIC

Dags för match 1 av 2 mot Malmö FBC i Svenska Cupen

26 augusti 2021 11:30
HERR

Spelet i Svenska Cupen drar idag igång för vårt herrlag. Matchserien består i två möten mot den allsvenska motståndaren Malmö FBC. Dagens match spelas på bortaplan, i Baltiska Hallen klockan 19:00. Direkänk till matchen hittar ni här.


Svenska Cupen inleds idag för herrlaget. Motståndet är kommande seriekonkurrenten Malmö FBC, som kvalificerade sig till omgång 2 genom en seger i sudden mot Vinberg.

Warberg som kvalificerade sig direkt till omgång 2 i Svenska Cupen genom att komma topp 4 i tabellen föregående år, där vi stod som seriesegrare. Men tillbaka till Svenska Cupen och här i omgång två gäller det 2 möten, ett hemma och ett borta. Laget som vinner tar sig vidare.

Dagens möte är det första lagen mellan. Matchen spelas klockan 19:00 i Baltiska Hallen i Malmö. För information om biljetter till matchen, besök malmöfbc.se

Matchen kommer att sändas via innebandy.tv.
Direktlänk hittar ni: Malmö FBC - Warberg IC

För att se matchen kan ni antingen köpa den separat för 79kr. Alternativt kan ni köpa ett abonnemang, 79kr/månaden kostar det och då kan ni också se damlagets match imorgon mot Malmö FBC samt damernas match på söndag mot IBK Lund. Abonnemanget har ingen bindningstid.

OBS! Herrlagets match på söndag som spelas i SWC kommer sändas via Sportbladet på tv.aftonbladet.se!