Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sandra Hawerman och Hanna Svensson kallade till landslagssamling.

21 januari 2021 10:00
DAM

Sveriges förbundskapten Åsa Karlsson har kallat 23 spelare till ett damlandslagsläger i Gävle 4-7 februari och i truppen återfinns Sandra Hawerman och Hanna Svensson.


Idag släpptes truppen till damlandslagets träningsläger i Gävle helgen 4-7 februari och där återfanns två uttagna Warbergsspelare, Sandra Hawerman och A-landslagsdebuterande Hanna Svensson. Båda som tidigare har varit med i guldsteget, steget mellan U19-landslaget och A-landslaget, blir nu kallade till damlandslagets samling. Redan nu inleds året för landslaget som har VM i Uppsala som kronan på verket mellan den 27 november-5 december 2021.

-Det känns såklart jättekul att få åka iväg på läger! Det är otroligt lärorikt att få träna och spela med så duktiga spelare. Extra roligt att Hanna också är uttagen, det är ett kvitto på att damlagets utveckling är påväg åt helt rätt håll säger Sandra Hawerman.

För Hanna Svensson, som för första gången åker på samling med A-landslaget, håller med:

-Det känns otroligt och jag glad över att få den här möjligheten. Detta är ett bevis för min egen del på att jag har gjort bra prestationer under säsongen som har varit än så länge. Samtidigt hade jag inte kunnat nå såhär långt utan en klubb och ett lag som stöttar och pushar mig till att bli bättre, till er vill jag säga tack!

Svenska Innebandyförbundet har inför landslagslägret tagit fram omfattande direktiv hur alla involverade ska agera och arbeta för ett säkert genomförande.

– När vi samlar landslagen är det av största vikt att alla känner sig trygga i att medverka. Det gäller spelare, ledare och media. Vi har arbetat fram gedigna förhållningssätt hur vi går tillväga för att minimera risken för smitta, säger Svenska Innebandyförbundets landslagschef Joakim Lindström.

Fullständiga truppen hittar ni här.

Vi säger stort grattis till Hanna och Sandra samt önskar de varmt lycka till!