LER

Seger mot Lerum och kvalplats säkrad

6 mars 2021 18:17
HERR

Det blev både en rafflande och målrik match i Lerum Arena denna lördagseftermiddag när Warberg slog hemmalaget och säkrade där med en kvalplats. Slutresultatet skrevs till 7-8.

Det blev sex av sex möjliga poäng för herrlaget denna vecka då Lerum besegrades idag och i torsdags Lagan.

Starja målvaktsinsatser i båda lagen gjorde att det efter en period stod 1-1. Men åå planen i Lerum var det svängigt spel, och det reflekterades tillslut på resultattavlan. Med dryga fjorton minuter kvar av matchen hade hemmalaget en två målsledning, som hade vänts till ett underläge med fyra minuter kvar. Då satte Simon Svensson sitt andra mål för kvällen och avgjorde där med matchen.

Periodsiffrorna skrevs till: 1-1, 4-3, 2-4

Målskyttar i matchen: Joel Birgersson 3, Robin Blåberg 2, Simon Svensson 2 & Jesper Larsson.

Se målen och andra höjdpunkter från matchen i highlightsen: FBC Lerum - Warberg IC

Nästa match spelar herrarna på torsdag den 11 mars - då är det digital publikmatch mot Malmö