Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Warberg Innebandys årsmöte

13 juli 2021 08:24
ALLMÄNT

Årsmötet för Warberg IC / IBF hölls på Stadshotellet i Varberg måndagen den 5 juli. Här kan ni läsa omvalda ordförande Stina Wallenbecks sammanfattning.


Det har varit ett tufft men lärorikt år där damlaget gör sin bästa säsong någonsin i SSL och herrlaget faller på målsnöret och lyckas inte avancera till SSL, men vinner Allsvenskan. I IBF har vi kunnat hålla viss verksamhet igång och anpassningarna till rådande pandemi har varit påtaglig hela året. Ytterligare ett inställt Warbergsspelen grävde ett stort hål i ekonomin, men tack vare ett fantastiskt jobb av Emil Risberg och gänget på kansliet har vi haft bra koll på vår ekonomi. Vi har kunnat tillgodogöra oss bidrag som på olika sätt räddat vårt resultat tillsammans med våra trogna partners som valt att stötta oss på många olika sätt. Vi landar på ett positivt resultat i år (96 818 kr för WIC och 168 310 kr för WIBF), vilket inte alls var givet.

Utöver ett omval på undertecknad som ordförande i ytterligare ett år, så utökades även styrelsen med två nya ledamöter i Anna Kjellström och Carina Wallberg, samt att de ledamöter som hade utgående mandat valdes om. Styrelsen består därmed av totalt tolv ledamöter.

Stort tack till alla som varit med och stöttat på olika sätt, och vi ser verkligen fram emot att ses i hallen igen. På planen, i omklädningsrummet, på läktaren, i styrelserummet, i kiosken, i shopen och på kansliet.

/Stina Wallenbeck