Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Warberg
WIC

Inför Höllviken borta

27 september 2019 12:24
Herr

Efter den snöpliga premiärförlusten i onsdags är det dags för ny match. Imorgon lördag besöker herrarna Höllviken i vad som är deras första match för säsongen.


Höllviken slutade i fjol på en elfteplats i tabellen med 32 inspelade poäng. Man påbörjar nu sin femte säsong i SSL, där man förutom första året som nykomling, har lyckats att hålla sig kvar. Stommen, eller åtminstone nyckelspelarna, från det lag som spelade upp klubben i SSL 2015 är fortsatt detsamma. Mycket handlar om den offensivt starka trion Johannes Wilhelmsson, Pontus Karlsson Martell och Daniel Persson. Wilhelmsson tillhör en av ligans absolut bästa spelare, och hans betydelse för laget är enorm. Det visade han inte minst i fjol när han vann hela SSL:s poängliga på mycket imponerande 86 poäng. 53 av dessa poäng var assist, och hans passningar letar oftast efter radarkompisen Karlsson Martell som är en utpräglad målskytt i motståndarnas box.

För att åka ifrån Halörhallen gäller det att få stopp på dessa herrar!

Till denna säsong har man gjort några spännande nyförvärv i bland annat tjecken Martin Kisugite, och den från Växjö hemvändande Ted Nivestam. Ett annat nyförvärv är forwarden Lukas Eldholm från Lillån, som alltså hade Warbergs nya tränare Anton Drake som coach i allsvenska Lillån förra säsongen.

I Warberg rapporteras det inga skador från premiäromgången, det innebär att Göransson och Drake har fullt manskap tillgängligt. Om seger mot ett topptippat Växjö hade räknats som bonuspoäng, så är matchen och poängen mot Höllviken av större vikt. Båda lagen tippas tillhöra de nedre regionerna av tabellen, och då blir såklart matcherna dessa lag emellan viktigare att vinna. Kan Warberg putsa på smådetaljer i sitt spel med boll och samtidigt hålla Höllvikens poängsprutor på behörigt avstånd, så borde det kunna bli en spännande och jämn match!

För er som inte kan åka ner till de sydligare delarna av landet och stötta laget, så finns möjligheten att se matchen på SSL Play.

Länk till sändningen hittar du här.

Matchstart 16.00, lördag 28/9.