Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Bortamatch för damerna i Karlstad.

8 februari 2020 09:58
DAM

Idag startar SSL igång igen efter ett längre uppehåll och det är nu dags för våra damer att bege sig mot Karlstad. Där otroligt nödvändiga poäng står på spel.


Det första mötet lagen emellan för säsongen spelades på hemmaplan i SWC i slutet av oktober. Den matchen blev en rysare där lagen hela tiden jagade varandra och efter full tid var resultatet 6-6 på tavlan. Matchen gick till förlängning, där Warberg sen kunde knipa extra pinnen.

Dagens motståndare ligger för tillfället på en 9:onde plats i tabellen med 20 inspelade poäng. Dom har bara en poäng upp till Jönköping och två till Västerås Rönnby som ligger ovanför strecket, vilket betyder slutspelsplats. Med det kan vi bara anta Karlstad kommer att vara ett lag som dels är revanschsugna sedan sist men även på jakt efter att komma över strecket.

En spelare att hålla lite extra koll på är Karlstad nr 11 Frida Swahn. I matchen i SWC i höstas stod Swahn för fem av sex mål. Hon leder även lagets interna poängliga med totalt 29 poäng.

Matchen som spelas idag är i omgång 19 vilket betyder att det efter dagens match endast är 8 omgångar kvar och samtliga matcher är otroligt viktiga för Warberg ska kunna säkra ett nytt SSL kontrakt. Under uppehållet har laget fått mycket träningstid och slipat på spelet ytterligare.

Matchen startar klockan 13:00 i Colorama Arena och om du inte inte kan vara på plats så sänds matchen på SSLPLAY. Länk till matchen hittar du här:

https://www.innebandy.tv/livestream?id=20292