Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Damlaget på träningshelg till Kalmar

10 september 2021 10:45
DAM

I helgen befinner sig vårt damlag i Kalmar för ett träningsläger. Det blir en fullspäckad helg med bland annat två träningsmatcher. Vi hörde med backklippan Amanda Ahola bland annat om som står på schemat.


Damlaget rör sig under eftermiddagen neråt Småland och Kalmar. Det väntar träningshelg i dagarna tre där laget ska spela två träningsmatcher och fina till de sista detaljerna innan det blir dags för seriepremiär den 19 september på hemmaplan.

Hur ser upplägget för helgen ut?

-Vi ska som bekant spela två träningsmatcher, en på fredag kväll och sen en lördag förmiddag. Utöver matcherna så är det planerat för en hel del teambulidning med laget och passa på att lära känna varandra ännu mer. Göra oss redo för seriestart!

Vad har du för förväntningar i helgen i stort?

-Först och främst ska bli superkul att få spela två tuffa matcher! Se hur vi mäter oss mot två riktigt bra lag och att äntligen få spela match ihop med laget igen, var ett tag sen i och med den lediga helgen. Utöver det så förväntar jag mig att vi får en kanonhelg tillsammans i varandras sällskap!

Vad har ni pratat om för olika delar att fokusera på i matcherna?

-Vi ska gå in och spela som vi vill och har tränat på nu under hela försäsongen. Försöka hitta timingen i alla delar på planen. Sedan närmar det ju sig premiär och det blir viktigt att få med oss en go känsla till nästa helg då det drar igång på riktigt med seriespel.

Blir det bara innebandy eller ska ni hitta på något annat skoj?

-Utöver teambuldningen så kan det bli endel annat spännande då vi ska bo i stugor. I och med att vi ska agera kockar så det kan nog bli en och en annan tävling om vem som lagar godast mat i helgen.

De två matcherna spelas:
-Idag klockan 18:30 mot FBC Kalmarsund, matchen sänds via SolidSport.
Direktlänk till matchen hittar ni: FBC Kalmarsund – Warberg IC

-Lördag klockan 11:00 mot IBF Falun, den matchen kommer inte att sändas.