Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Sirius
SIR

Sirius kommer på besök!

11 oktober 2020 10:00
DAM

Vi är framme på omgång fyra av SSL-säsongens 26 omgångar. I denna omgång möter damlaget Sirius. Matchen startar klockan 16:00 mot Sirius och i inlägget kan ni läsa vad Kent Göransson har att säga inför matchen. Som vanligt ser ni den på SportExpressen Play.


Tajt schema denna helg för damlaget. I fredags var det match i Mölnlycke och idag är det fajt i Sparbanken Wictory Center när Sirius kommer på besök.

Uppsalalaget Sirius har öppnat relativt starkt i årets SSL. Första matchen slog de KAIS Mora på övertid, andra matchen blev det förlust i Täby (7-5) och nu senast vinst mot nykomlingarna Falun med tydliga 6-1. Med de resultaten har Sirius placerat sig på en femteplats i tabellen. Warberg ligger en poäng före efter två segrar och en förlust. Förlusten kom i fredags efter en jämn match mot Pixbo Wallenstam.

-Matchen mot Pixbo stängde vi ner igår på träningen, men vi fick förutom resultatet en bra känsla efter matchen. Många delar som vi var nöjda med, inte minst hur vi tog oss in i matchen igen i den tredje perioden säger tränare Kent Göransson efter fredagens match.

Två täta matcher, hur lägger man upp en sån helg?

-Vi har haft några sjuka i veckan som inte kunde spela mot Pixbo vilket gjort att vi mer fått tänka på hur vi ska skruva ihop formationerna. Så det har väl i sig medfört en del tankearbete, fysiskt är det inga problem då vi hela säsongen varit noga med att vara väl förberedda fysiskt så vi klarar av ett tätare matchande.

Sirius idag, vad har ni för match framför er?

-Sirius tycker jag har imponerat så här långt och vunnit mot Mora och Falun samt en knapp förlust mot Täby där de länge satt i förarsätet. Vi kommer gå in med en inställning där hårt arbete kommer löna sig. Det blir en kul och häftig match.

Glädjande är även att Moa Gregorsson och Alice Bengtsson frisknat till och är med i dagens trupp. Tyvärr kommer inte Therese Arneson till spel.

Matchen sänds som alltid på SportExpressen Play, så se till att vara redo klockan 16:00 och stötta damlaget hemifrån. Länk till matchen hittar ni här: Warberg – Sirius

Nu kör vi!