Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

"Vi förtjänade mer än en poäng"

24 september 2021 16:00
DAM

I söndags spelade hon sin första SSL-match någonsin, matchen var också den första seriematchen på nästan 1 år för Cajsa Leffler. Läs hennes tankar kring seriepremiären och morgondagens möte mot Thorengruppen.


Efter sommaren presenterades 18-åriga Leffler som back för damlaget. Sedan dess har hon hunnit med flertalet träningsmatcher och tävlingsmatcher i form av Svenska Cupen tillsammans med laget. I söndags var det dags för seriepremiär och Cajsas första SSL-match. En debut som imponerade på många i Sparbanken Wictory Center. När laget i den tredje perioden gick ner på folk var, Leffler tillsammans med Amanda Karlsson som också debuterade i SSL den matchen, två av fyra spelande backar. Så de unga Warbergsfostrade backarna imponerade med andra ord inte bara på publiken utan fick förtroende från tränarna.

Första SSL- matchen, hur var tankarna inför?

-Jag var både nervös och taggad inför matchen, men jag kände att jag kunde hålla ihop det och prestera på en bra nivå. Det var otroligt roligt att få dra på sig matchtröjan efter ett långt uppehåll med seriespel. (Eftersom dam Allsvenskan som Leffler spelade i förra säsongen ställdes in efter bara fem omgångar)

Vad säger du om lagets insats?

-Jag tycker att hela laget gjorde en jättebra prestation och vi förtjänade mer poäng än vad vi fick med oss, säger Leffler.

Nu väntar en lång resa norr över, mot Umeå. Det förväntade topplaget Umeå står imorgon lördag, som motståndare i säsongens första träningsmatch.

Vad är dina tankar inför den matchen?

Det blir en tuff bortamatch, det är som sagt ett förväntat topplag så jag väntar mig en match med högt tempo. Vi vet vad Thorengruppen är bra på och vad de vill göra. Gör vi det vi pratat om och följer vår gameplan kommer vi se till att det blir en tight match!

Morgondagens match spelas klockan 16:00 i Umeå Energi Arena. För att se matchen kan ni skaffa ett abonnemang hos SportExpressen Play om ni inte redan gjort det. Första månaden kostar 99kr och då stöttar ni Warberg.
Läs mer om abonnemanget här.

Vill ni inte köpa abonnemang kan ni köpa matchen för 139kr.
Direktlänk till matchen hittar ni här: Thorengruppen - Warberg IC