Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Lerum
LER
Borta
Warberg
WIC

Idag väntar Lerum borta för herrlaget

6 mars 2021 08:47
HERR

Allsvenskan södra går mot sina sista omgångar och det är viktiga poäng för respektive lag som idag möts i Lerum Arena idag. Klockan 16:00 tekas matchen mellan FBC Lerum och Warberg igång, ni ser den på innebandy.tv/warberg


Om vi ser till det ordinariespelschemat som lades innan säsongen så tillhör detta match omgång 21 av seriens 22, men eftersom vi har haft ett gäng uppskjutna matcher under seriens gång, så är det idag match 20 för respektive lag. Och som tidigare nämnt, det är viktiga poäng som det ikväll spelas om. Det är tabell ettan Warberg som gästar tabell trean Lerum denna lördageftermiddag.

När lagen möttes i säsongens första match så slutade den oavgjort(6-6), även efter förlängning. Då var det Lerum som höll i taktpinnen målmässigt ända in till sista halvan av tredjeperioden. Så att det blir en tjat match idag, är något vi kan förvänta oss. Lerum är ett ungt lag med flera väldigt spelskickliga individer, främst i deras första kedja som toppas av Allsvenskan södras(och norra) poängligaledare Joel Ekström.

Om vi ser till formen för respektive lag så besegrade under onsdagskvällen dagens motståndare Lindås på hemmaplan med 8-4. Medans Warberg vann sin bortamatch under torsdagskvällen mot Lagan med uddamålet.

Glädjande för Warberg är att Simon Nilsson och Philip Subiabre är tillbaka och finns tillgängliga för spel. Dock saknas fortfarande Mattias Kongstad.

Klockan 16:00 tekas matchen igång och ni ser den på innebandy.tv/warberg. Direktänk till matchen hittar ni här: FBC Lerum – Warberg IC