26 september 2021 12:00
HERR

Dagens för omgång två i Allsvenskan södra för herrlaget idag. Filip Erheden ger oss sina tankar efter seriepremiären mot Lillån och vad som blir viktigt för laget i dagens match.

Seger i premiären mot Lillån, vad är dina tankar efter matchen?

-Stabil första seriematch för säsongen måste jag säga. Vi har en svag 10 minuters period i andra där vi tappar ledning 3-0 till 3-3. Bortser man från det tycker jag att vi gör en väldigt stabil insats och är det klart bättre laget.

Vad tar ni med er från den matchen?

-Att vi i stora delar av matchen sätter vårt grundspel som vi vill i försvaret, vilket bidrar till en trygghet som vi gärna tar med oss till framtida matcher.

Nya utmaningar idag, Fagerhult Habo. Vad tror du att det blir för match?

-Jag vet inte jättemycket om laget mer än det vi fick se på genomgången i fredags. Men skulle väl säga att det starka i sina kontringar och är en av de tuffaste konkurrenterna i årets upplaga av Allsvenskan. Så mycket kommer nog avgöras i hur bra vi stänger ner deras kontringar.

Vad krävs för seger?

-Att alla bidrar med sitt och att vi spelar på vår högsta nivå för då är vi extremt svåra att slå. Samt att vi är noga med bollen för att inte låta Fagerhult kontra.

Matchen sänds genom innebandy.tv/warberg. På kommentatorsplats hittar vi Andreas Wahman och som expert Fredrik Andersson. Sändningen startar 15:50 på innebandy.tv. Direktlänk till matchen hittar ni: Warberg IC - Fagerhult Habo

Om ni inte tecknat abonnemang för de herr Allsvenska matcherna, så passa på att göra det innan matchen imorgon. Uppge Warberg IC som lag ni följer så är ni med och stöttar föreningen