Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Nästa omgång i Svenska Cupen spelas mot FC Helsingborg

7 september 2021 20:30
HERR

Herrlaget gick vidare i Svenska Cupen efter att ha slagit ut Malmö. I omgång 3 av turneringen väntar nu ett av de förväntade topplagen i SSL- FC Helsingborg. Återigen spelas det dubbelmöten där vinnaren tar sig vidare till kvartsfinal.


Svenska Cupen inledes i år där herrlaget kvalade in direkt till omgång 2 genom att vara topp 4 i serien föregående säsong. De ställdes mot Malmö som besegrades, borta med 6-0 och hemma 4-3, och därmed tog sig laget vidare till åttondelsfinaler.

Herrlaget kommer nu att ställas mot FC Helsingborg, som förväntas bli ett av topplagen i årets SSL, så det blir två riktigt tunga möten. Som Warbergs tränare Johan Astbrant sa i tidigare intervju:

-Nu väntar ett på förhand topptippat SSL-lag. För oss som jagar SSL kommer det här bli perfekt. Dels för att få en uppfattning om skillnaden idag men också många svar på vad vi vill och komma att behöva utveckla. Som inför alla matcher går vi för att vinna. Uppgiften bli tuff, riktigt utmanade men också riktigt inspirerande.

Matchdatum och tider mot FC Helsingborg:
-Söndag den 12 september klockan 17:00 Sparbanken Wictory Center
-Tisdag den 14 september klockan 19:00 Helsingborg Arena (Sändning via innebandy.tv)

Söndag den 12 september kommer det att vara fri entré till Sparbanken Wictory Center. Men observera att det är fortfarande publikrestriktioner. Ett sällskap får max sitta 8 personer tillsammans och det måste vara 1 meter mellan varje sällskap.

Matchen kommer även att sändas via Aftonbladets Sportbladet. För att se matchen måste ni ha Aftonbladet plus som kostar 99kr i månaden och är helt utan bindningstid. Ni hittar sändningen under tv.aftonbladet.se eller så klickar ni på länken nedan så kommer ni direkt till matchen.

Direktlänk till sändningen: Warberg IC - FC Helsingborg