Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match

Optotech AB ny samarbetspartner till klubben!

9 oktober 2019 11:20
ALLMÄNT


Daniel Lindgren, VD på Optotech AB

För de som inte hört talas om Optotech AB innan, vilka är ni och inom vilken bransch är ni verksam? -Optotech AB är ett projektstyrande entreprenadföretag i Halland specialiserade på IT-infrastruktur sedan 2001

Hur kommer det sig att ni har valt att samarbete med Warberg IC och vad hoppas ni få ut av ert samarbete? -Vi vill vara med och stödja det lokala föreningslivet. Framgångarna inom bl.a. innebandyn har hjälpt till att sätta Varberg på sport-kartan, något som gynnar många och hjälper till att få unga människor att känna tillhörighet. Detta ser vi som en viktig del för fortsatta framgångar för sporten och för Varberg!

Ryktet säger att du är en riktigt sportfanatiker, stämmer det? -Nja, detta påstående måste jag allt dementera då de flesta som känner mig vet att så inte är fallet, men vi har flera medarbetare som engagerar sig hårt i föreningslivet. Så visst finns det sportfanatiker… inom Optotech!

Magnus Svensson, säljansvarig Warberg IC -Optotech AB är ett spännande företag som jag personligen inte hade koll på innan våra vägar korsades men som jag numera självklart har full koll på. De har en drivkraft som jag gillar och en vilja att inte vara nöjda utan vill framåt ännu mer, något som stämmer in på oss som förening också. Optotech är ett av flera företag som tack vare den idrottsliga framgång som staden Varberg genererat på sistone inom handboll, fotboll, innebandy mm också vill vara med och synas och verka inom idrotten. Vi som förening är ju självklart väldigt glada och stolta att vi är just en av dessa klubbar som de vill profilera sig genom.