Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför damlagets träningsmatch borta mot Jönköping

5 september 2020 08:50
DAM

Nu är det dags för damlaget att återigen lämna Varberg för träningsmatch. Just nu är laget på väg mot Jönköping för match mot kommande seriemotståndaren Jönköping IK. Matchen startar klockan 12:00.


Senaste träningsmatchen spelades för en vecka sedan på hemmaplan mot FBC Kalmarsund, då slutade matchen 3-5. Till dagens match är Camilla Halldén tillbaka på planen efter att ha varit skadad de senaste. Så här säger hon om att ha stått vid sidan om:

-Ska bli skoj att äntligen få kliva in på planen. Det har varit tufft att sitta vid sidan, man vill så klart alltid spela. Men tjejerna har visat i de matcherna som vi spelat att det finns stor potential till att kunna ta ytterligare kliv i år. Vi har testat en hel del nytt och håller fortfarande på att hitta en trygghet i det spel som vi ska spela. Vi har haft lite svårt att producera mål framåt och behöver bli vassare där för att vinna matcher. Men vi har något bra på gång och jag är övertygad om att vi kommer hinna spela ihop oss och sätta spelet innan det är dags för seriepremiär.

Hur det känns inför mötet imorgon, vad som blir viktigt för er i matchen?

Det känns bra, som sagt ska det bli väldigt roligt att få vara med på planen i denna matchen. Jönköping är ett tufft och spelskickligt lag så det gäller att vara på tårna från start. Mycket kommer handla om att ha tålamod, fart under fötterna och sätta försvaret. Sen gäller det att vara noggranna i allt vi gör. Det hade varit skönt med en seger!

Så här säger damlagets tränare Kent Göransson inför matchen som blir den näst sista innan seriepremiären den 27 september.

-Inför matchen mot JIK har vi fortsatt att slipa på vårt försvarsspel där vi känt att vi behöver jobba ändå hårdare. Matchen mot Kalmar var väl ingen höjdare för vår del men är samtidigt medvetna var vi är och fast beslutna om att till premiären kommer vi vara redo.

Hur ser läget ut i truppen?

-Imorgon saknar vi Sandra Hawerman och Andrea Envall som är iväg på landslagsuppdrag vilket såklart glädjer oss enormt. Therese Arnesson saknas också pga skada. Däremot är det glädjande att både Camilla Halldén och Johanna Johansson är tillbaka i spel.

Matchen kommer att sändas via svensk innebandys app. Om ni inte har laddat ner den tidigare så hittar ni länkar till appen nedan:

Google Play

Appstore

Ni vet väl att ni även kan följa Warberg IC i appen?