Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hemmamatch mot Karlstad

26 oktober 2019 11:36
DAM

Efter en veckas uppehåll är det så dags för ny match för damerna då Karlstad kommer på besök. Ett Karlstad som inlett säsongen med tre segrar och två förluster hittills medan vårt blåklädda lag ännu så länge inte mäktat med att spela in några poäng. Men nu ges det nya möjligheter under lördagen då Karlstad gästar oss.


Inför matchen finns det några frågor som dyker upp och vem är bättre att svara på dem än tränaren Pelle Körberg.

Pelle, mycket knapp förlust senast mot Dalen på bortaplan. Vad var din reflektion på den matchen? Det är klart att resultatet blev en besvikelse. Vi fick inte matchen dit vi ville, utan fick kämpa på från ett underläge med 3-0. Trots det så reser vi oss och har momentum i matchen när vi i mitten av andra kvitterar till 3-3. Där tycker jag att vi är det starkaste laget och skulle tagit den chansen, istället gör de 4-3 i deras Powerplay. I tredje pumpar vi på och har större delen av perioden på deras sida. Men vi lyckas inte få in den, tyvärr.

Nu är det Karlstad som står för motståndet idag. Vad vill du se att ditt lag gör i denna match? Vi vet vad vi ska göra och fokusera på. Så för oss handlar det väldigt mycket om närvaro och energinivån. Vi måste upp i energinivå och göra en 100%-ig insats för att ta poäng mot Karlstad.

Vilka är Karlstads styrkor? Karlstad är ett ganska komplett lag, som dessutom har snabba omställningar, som vi behöver ha koll på.

När poängen uteblir, hur hanterar gruppen det? De första fyra omgångarna hade vi bra koll på det mentala. Vi visste att det var ett scenario att vi skulle vara utan poäng efter de omgångarna. Det ingick liksom i "budgeten". Därför sved förlusten i Umeå, desto mer, och vi fick en dipp måndagen efter. Därefter tycker jag att vi rest oss igen och haft två riktigt bra träningsveckor. Så vi känner oss redo för match igen.

Amanda Ahola är avstängd i denna match. Några andra spelare som saknas? Johanna Johansson är borta pga känningar i baksidan, och Julia Falk har haft en febervecka och är inte heller med. Annars är alla spelare tillgängliga.

Stort lycka till i eftermiddag Pelle! Tack så mycket. Ska bli kul att få spela på hemmaplan igen. Senast gjorde vi ju en topprestation mot Pixbo.

Matchen startar i Sparbanken Wictory Center klockan 15:00 idag lördag. Kom dit och stötta damerna i jakten på den första segern.