Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Malmö FBC
MAL

Digital publikmatch väntar ikväll i Sparbanken Wictory Center

11 mars 2021 08:30
HERR

Flera av klubbens partners går och betalar för sändningen, så matchen som startar 19:30 ser ni gratis på www.warbergic.se/publikmatch. Här kan ni läsa om Oliwer Olssons tankar inför mötet mot Malmö FBC.


Näst sista matchen i grundserien för Warbergs herrar ska ikväll spelas i Sparbanken Wictory Center, en match som flyttades från ordinarie speldag och tillhör egentligen omgång 19 men är den tjugoförsta matchen som herrarna spelar av tjugotvå.

Första ronden lagen mellan slutade i fördel till Warberg, Malmö FBC besegrades då på bortaplan 5-7. I dagens rond kommer två lag som båda har segrar över FBC Lerum närmast i minnet. Malmö vann över Lerum under tisdagen denna vecka och Warberg under föregående helg. Annars befinner sig Malmö på en åttondeplats i tabellen, och har ingen chans att ta sig till kvalspel men kan avancera i tabellen under de sista matcherna.

Warbergs föregående vecka slutade med full pott poängmässigt. Först besegrades Lagan med uddamålet på torsdagen och på lördagen kom nästa uddamålsvinst, då besegrades FBC Lerum. Så här säger Warbergs Oliwer Olsson om segern över Lerum:

-En riktigt skön och minst sagt viktig seger. Det vi tar med oss från den matchen är styrkan att vi aldrig ger upp trots ett 7-5 underläge. Tycker även att vi håller oss lugna under matchen och tror på det vi gör, vilket i slutändan gav resultat.

Grundserien närmar sig sitt slut, hur går snacket i laget just nu?

-Snacket i laget är som vanligt, klart att alla tycker det är skönt att vi är klara för kval. Men just nu fokuserar vi främst på en match i taget.

Malmö väntar idag, vad tror du att det blir för match?

-Troligtvis kommer det komma ett taggat Malmö med en vinst senast mot Lerum. Jag tror att vi kommer styra tempot i matchen, men vi måste vara fokuserade och hålla oss till vår gameplan för då kommer vi ta tre poäng.

Till dagens match saknas Robin Blåberg.

Innan matchen, med start 19:00, blir det uppsnack på Warbergs Instagram - warbergic – tillsammans med Kent Göransson och Mattias ”Bult” Larsson. Matchstart är klockan 19:30 och ni ser matchen gratis på www.warbergic.se/publikmatch. Direktlänk till matchen hittar ni här: Warberg IC – Malmö FBC

Det är gratis sändning i kvällens match tack vare föreningens partners som går in och betalar samt stöttar klubben, något vi är otroligt tacksamma för.