Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Rönnby
RÖN

Inför Västerås Rönnby hemma i SWC

23 oktober 2021 08:30
DAM

Klockan 15:00 i eftermiddag startar matchen i den sjätte omgången av SSL. Damlaget tar idag emot Västerås Rönnby i Sparbanken Wictory Center. En match där damlaget skänker 5 kr per åskådar till Bröstcancerförbundet.


Under föregående helg var det speluppehåll då det var landslagsturnering. Damlandslaget, där vår Sandra Hawerman var med, befann sig föregående helg i Finland och vann där tre av tre matcher i EFT (Euro Floorball Tournament).

Nu är det dock full fart igen med matcher och det är den sjätte seriematchen för säsongen som väntar. På andra sidan planen står Västerås Rönnby som inlett säsongen med tre segrar, varav en efter förlängning samt två förluster. Deras senaste match innan uppehållet spelades hemma mot Thorengruppen och slutade 5-10. Ser vi till truppen som dagens motståndare har för säsongen så värvade de under sommaren in Wilma Johansson från Endre. En ung landslagsmediterad rightare som befinner sig strax utanför topp 10-listan för poängstatistiken i serien. En tuff lista att komma in på. Ytterligare spelare att hålla utkik är SSL mediterande Mira Wickman som är tillbaka i både ligan och Rönnby, samt unga Joanna Hjelm.

Ser vi till tabellen så ligger Rönnby på en sjätteplats på 8 poäng. Warberg ligger två hack ner på 7 poäng, så det är viktiga poäng för båda lagen som det spelas om denna lördageftermiddag.

Warberg kommer med god känsla i laget efter två raka trepoängare innan serieuppehållet. Under gårdagen publicerade vi en intevju med matchcoach Stefan Smedberg, missade ni den och vill läsa hittar ni direktlänk här:
Intervju med "Bagarn".

Under oktober månad har våra representationslag (dam- och herrlaget) tillsammans med Allsvenska damlaget valt att spela med rosa skosnören för att uppmärksamma och hylla arbetetet som görs för bröstcancer. Damlaget har också valt att tillsammans sänka 5 kr för varje åskådare.
Tillsammans kan vi göra skillnad.

Hoppas att vi ses i SWC - matchen startar 15:00. Biljetter köper ni på warberg.ebiljett.nu eller på plats i hallen.

Kan ni inte besöka Sparbanken Wictory Center så sänds matchen på SportExpressen Play, direktlänk till matchen hittar ni här:
Warberg IC - Västerås Rönnby