Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Endre
END
Borta
Warberg
WIC

Inför match- Endre IF

25 november 2022 10:30
DAM

Under fredagen reser damlaget till Gotland för bortamatch mot Endre i Visby. Här får du förutsättningarna inför den matchen.


Med hjälp av direktflyg från Landvetter till Visby under fredag förmiddag laddar laget nu för en tuff bortamatch på Ön.

Truppstatus

Natalie Hjertberg och Hilma Ahnlund är fortfarande indisponibla p g a skador. Julia Gustafsson saknas fortfarande p g a hjärnskakning. Även Camilla Halldén saknas av privata skäl.

Tränarkollen, Andreas Burman

-Vi har haft en skön känsla i veckan efter segern senast. Jag tycker vi gör en hyfsat bra insats. Jag tycker framför allt arbetsinsatsen var klart bättre än senaste tiden. Vi kändes mer avslappnade, tryggare och gladare. Vi tar med oss känslan och det positiva till helgens viktiga matcher mot Endre och Sirius. Träningsveckan har även den landat in på plus vilket känns skönt. Vi tar kliv framåt varje vecka.

Om motståndaren Endre

Endre brukar tillhöra den övre halvan av SSL men har i år startat säsongen lite tyngre. Man inledde seriespelet med två vinster för att sedan rada upp fyra förluster. Nu är man dock tillbaka på vinnarspåret igen efter tre raka segrar mot Åkersberga, Nacka och Sirius. Laget hade en relativt tung silly season med spelarförluster i Isabelle Gerig, Sara Steen och Anna Jakobsson för att nämna några. På pluskontot är det främst Chiara Gredig som har SSL-rutin. Övriga nyförvärv är av modellen yngre och från lägre divisioner. Annars handlar väldigt mycket om Ellen Bäckstedt och Elin Roos när det gäller anfallsspelet. Så det är två spelare som bör gå relativt poänglösa från en match för att motståndarna ska ha en möjlighet till seger.

Burmans tankar om motståndet

-Endre är ett skickligt lag som har många styrkor. Fysiskt starka, bra omställningslag, bra med bollen och solida i defensiven. Ett lag som har växt för varje vecka och är i bra form. Vi behöver göra en väldigt stabil och bra prestation för att vinna matchen. Men vi ser väldigt mycket fram emot dagen och är taggade för tätt matchande efter en tids uppehåll.

Så här ser du matchen

Streama på SportExpressen- Länk till sändningen här!