ORE

Storseger för herrarna mot Örebro

25 oktober 2020 20:00
HERR

Den första halvan av matchen var jämn, men när tredje perioden började så satte Warberg fart och perioden slutade i målfest. Slutresultatet skrevs till 12-4.

Det var en jämn inledning i matchen mot Örebro. Under den första halvan av matchen så var det högt tempo och två hårt spelande lag. Ju längre matchen blir desto mer växer Warberg in i den och tar över.

I den tredje perioden kommer Warberg ut starkt. Inom loppet av drygt 10 minuter i den sista perioden rycker Warberg ifrån. Sju mål fördelade på lagets alla tre femmor, varav ett hattrick från Simon Nilsson stängde matchen och tre poäng in på Warbergs konto. Slutresultatet i Sparbanken Wicory Center skrevs till hela 12-4.

Periodsiffrorna blev: 2-2, 3-1, 7-1

Efter matchen sammanfattade assisterande tränare Anton Drake den så här:

-Säsongens bästa prestation och tillslut en solklar seger med 12-4. Matchen är hyfsat jämn i två perioder, men i den tredje perioden visar vi klass på tre formationer och rinner ifrån. Vi är nöjda med det uppoffrande försvarsspelet engagemanget och inställningen hos spelarna. Och sen givetvis extra skönt att göra 12 mål framåt.

Nu väntar näst en bortamatch för herrlaget nästa helg innan de åter spelar i SWC igen den 8 November mot Åby. Då hoppas vi kunna få ta in mer publik. Infomation om kommande matcher kommer vi att komma med löpande så håll utkik på hemsida och i våra sociala medier.