Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Malmö FBC
MAL

Warberg besegrade Malmö och bjöd på målexplosion i tredje perioden

11 mars 2021 22:00
HERR

Nog får vi benämna 10-1 i den tredje akten som en explosion från Warbergs sida målmässigt. Slutresultatet mot Malmö skrevs till trygga 16-4.


Det var en underhållande match i Sparbanken Wictory Center som herrlaget bjöd upp till. Det var publikmatch med gratis sändning, dock något som krånglade lite i inledningen av matchen. Det ber vi om ursäkt för. Men när det var fixat så kunde åskådarna hemma i sofforna bänka sig framför en match där Warberg var på riktigt spelhumör.

Matchens periodsiffror skrevs till: 4-2, 2-1, 10-1

Målskyttar i Warberg: Mattias Kongstad 4, Filip Erheden 3, Alexander Johansson 2, Simon Nilsson 2, Simon Svensson, Johan Dahlqvist, Hannes Karlsson, Isak Stöckel & Edwin Körberg

Extra kul för Warbergsforstrade Edwin Körberg som fick göra sitt första mål i Warberg IC.

Highlights från matchen hittar ni här: Warberg IC - Malmö FBC

Warberg Innebandy vill rikta ett stort tack till er alla som såg matchen, men det största tacket går till alla företag som var med och stöttade klubben i denna andra omgång av digitala publikmatcher denna säsong. Otroligt roligt att det är så många som ville vara med.

Nu väntar endast en match till i grundserien innan Warberg ger sig mot ett kval. På söndag kommer Åstorp/Kvidinge till Sparbanken Wictory Center och det pågår just nu en utlottning om chansen att se matchen på plats. Kika på våra sociala medier för ytterligare information.