Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Erheden första nyförvärvet inför SSL-återkomsten!

30 april 2019 09:00
Herr

Herrlagets sportchef Kimmo Eskelinen har gjort klart med det första nyförvärvet inför återkomsten till SSL! Det är den 17-årige forwardstalangen Filip Erheden som ansluter.


Warbergs första nyförvärv inför återkomsten till SSL blir den 17-åriga forwardstalangen Filip Erheden från Vinbergs IBS! Filip har i dagarna skrivit på ett 3-års kontrakt med klubben och lämnar därmed divison 2 för att testa vingarna i SSL. Erheden har tränat med Warberg regelbundet i mer än en säsong, och ansluter nu alltså på heltid till klubben.

I sin moderklubb Vinberg spelade han den gångna säsongen 16 seriematcher och producerade hela 82 poäng. I kvalet till division 1 blev det fyra poäng på två matcher, där hans Vinberg mycket överraskande slogs ut av Falkenberg.

Sportchef Kimmo Eskelinen säger så här om värvningen av Filip Erheden:

  • Filip är en av landets mest lovande i sin årskull, så det ska bli väldigt intressant att följa hans utveckling hos oss. Han har en grym potential, och med rätt inställning och hårt arbete kommer han att bli en nyckelspelare för oss i många år framöver. Tekniskt är han redan på en väldigt hög nivå, så hans största utmaning blir som för många yngre spelare att lära sig det fysiska spelet. Han är bara 17 år och såklart en värvning främst för framtiden, men jag är helt övertygad om att han kommer att slåss om en tröja redan i höst!

Filip själv kommenterar övergången så här:

  • Det ska bli riktigt roligt att få spela på allra högsta nivå med ett hungrigt Warberg och försöka ta min plats i laget! Det blir givetvis en stor utmaning, men jag tror på mig själv och vet vad jag kan, och hoppas på resultat ifrån både mig individuellt och från laget.

En intervju med Filip kommer här på hemsidan under dagen!