Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

”Vi kommer ta nästa steg i år”

13 september 2019 20:01
DAM

Damerna beger sig söderut under lördagen för att möta kollegan i SSL Malmö. Malmö som nämns i förhandstipsen som en given kandidat till slutspel ledda av landslagsstjärnan Ellen Rasmussen. Sista matchen innebär också att de sista bitarna ska på plats i bygget inför säsongen. Vi fick tag på kapten Camilla Halldén i samband med en träning i veckan för att höra hennes syn på säsongen som väntar, nye tränaren Pelle Körberg och den egna insatsen.


**Hur känns det så här långt in i säsongen?

Jo men det känns bra. Vi har varit lite kort om spelare den senaste tiden då både sjukdomar och lättare skador härjat i laget. Detta påverkade oss rejält bland annat i cupen i Lindome senast._

Pelle Körberg är ny tränare för året. Vad skulle du säga att han har påverkat hittills? Pelle har kommit in med många nya tankar som påverkat vår utveckling i helt rätt riktigt. Det känns mycket stimulerande att vara en del av det arbete som Pelle och assisterande tränare Frank Pihlström genomför.

Skulle du kunna ge något exempel på saker som de utvecklat? Tidigare har vi varit ett lag som försvarat och kontrat på heltid i princip. Med Pelle så har han förbättrat varje spelares förmåga att kunna spela med bollen också och det kommer ge hos nya dimensioner i vårt spel som vi tidigare saknat. Alla spelare tror på det och det kommer göra oss ännu starkare som lag.

Hur ser du på din egen insats så här långt? Jag har haft lite småstrul med både skador och sjukdomar som gjort att jag inte riktigt fått den kontinuitet som jag önskat. Men nu börjar det gå åt rätt håll och jag har en stark egen motivation för att vara på min bästa nivå som gör vårt lag bättre.

Vad tror du om årets säsong som helhet? Jag tror vi kommer ta nästa steg i år och spelar vi som gör på träningen så kommer vi bli jobbiga att möta för många lag.

Matchen mot Malmö under lördagen startar klockan 14:30 och spelas i Malmö.