NIBK

Vinst mot Nacka Wallenstam

4 oktober 2020 18:30
DAM

Damlaget har fått en fin start på SSL-säsongen. Idag besegrades Nacka Wallenstam på bortaplan med 1-5.

Damlaget tog sin andra raka seger under söndagseftermiddagen. I Ormingehallen så besegrades Nacka Wallenstam efter periodsiffrorna 1-2, 0-2, 0-1, så skrevs slutresultatet till 1-5.

Målskyttar för Warberg var: Cecilia Habib Westh 2, Sandra Hawerman 2, Andrea Envall.

Vill du se målen i matchen så hittar du highlights från matchen här. Nacka Wallenstam IBK - Warberg IC

Efter matchen var det en nöjd tränare i Kent Göransson som sammanfattade matchen:

”Vi gör en mycket bra bortamatch där vi spelar med ett mod som blev vägvinnande. Tjejernas sätt att stämpla in från första minut var grym, det är hundra från första minut och ett stort hjärta i varje duell. En lagseger helt enkelt.”

Nästa vecka är det två matcher för laget. På fredag är det match i Mölnlycke mot Pixbo och söndag den 11e på hemmaplan. Då kommer Sirius på besök. Mer information om matcherna kommer under veckan.