Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lund
LUND

I eftermiddag gästar IBK Lund Sparbanken Wictory Center

7 november 2021 07:45
DAM

Det har blivit dags för våra ljusblåklädda damer att återigen spela på hemmaplan. Klockan 16:00 i eftermiddag tekas matchen mot IBK Lund igång. En viktig match där laget går för säsongens första tre-poängare på hemmaplan.


Ja för det har inte ännu kommit någon seger på hemmaplan för vårt damlag denna säsong. Totalt har 8 poäng spelats ihop och endast ett av dessa har kommit i SWC, det var i premiären mot Täby. Resterande har spelat in på bortaplan. Men siktet är inställt på seger för damlaget idag.

Motståndarkollen:

Ser vi till gästerna så kommer ett Lund som under inledningen på säsongen haft jämna matcher mot sina motståndare, med undantag för Siriusmatchen, men inte lyckats att få med sig poäng från matcherna. Totalt på de sex inledande omgångarna har skånelaget spelat ihop fyra poäng. Laget kommer till dagens match med en seger i senaste omgången. Den kom efter straffar mot IBF Falun.

Under sommaren förstärktes Lund med bland annat forwarden Emelie Rosenqvist, som anslöt från allsvenska FBC Kalmarsund samt Emma Andersson som anslöt från Växjö. I laget finns även U19-landslagsspelaren Emma Heander samt Minna Karlsson, poängstarka forwarden som under hösten represeterade U19 när det var VM i Uppsala.

Ser vi till tabellen så är det nian Warberg som tar emot trettondeplatsplacerade Lund. Två lag som är i starka behov av poäng för att stärka sin postition i tabellen, så det kommer att bli en kampfylld och intensiv match denna söndag.

Vi ses i SWC klockan 16:00 - köp era biljetter på warberg.ebiljett.nu
Det går även bra att köpa biljetter direkt i hallen.

Kan ni inte se matchen i SWC så sänds den på Sportexpressenplay. Länk dit: Warberg IC - IBK Lund