Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Maja Nakamura klar för ytterligare en säsong i Warberg!

8 maj 2021 08:30
DAM

En viktig påskrift för kommande säsong är klar. Det är Warbergsfostrade Maja Nakamura som valt att fortsätta sin satsning i Warberg. Maja som debuterade i juniorlandslagssammanhang under säsongen som gick blir betydelsefull med sitt lugna spel på backplatsen.


Under säsongen 2018/2019 plockades den dåvarande 18-åringen Maja Nakamura upp till a-truppen och SSL, efter att ha spelat i föreningen sedan barnsben. Väl i damtruppen har hennes spel utvecklats, speltiden ökat och rollen i laget växt under de tre senaste säsongerna i Svenska Superligan. Maja har under säsongerna i damtruppen byggt upp en bank med god rutin som gett henne ett lugn och självförtroende i spelet. Ett kvitto på Majas fina utveckling kom under våren när hon blev kallad till samling med U19-damlandslaget för första gången.

Så här säger Maja Nakamura själv om att fortsätta spela i den blåa tröjan:

-Efter förra säsongen så var jag väldigt taggad på att köra ytterligare en säsong. Vi har något väldigt spännande på gång och det tåget vill jag gärna vara med på. Jag ser fram emot den kommande säsongen tillsammans med laget.

Hur ser du på din roll i laget?

-Jag fick under föregående säsong en mer tydlig roll i laget samt mer speltid. Jag är en person som alltid försöker göra mina medspelare bättre, och hoppas kunna utvecklas till att ha en mer betydelsefull roll i laget framöver.

Vad blir målsättningen för kommande säsong?

-Målsättningen för mig själv är självklart att ständigt utvecklas på alla delar inom innebandyn. För laget hoppas och tror jag givetvis på slutspel, och på att vi ska göra en ännu bättre säsong än föregående.

En viktig påskrift i lagbygget för kommande säsong och så här säger klubbchef Emil Risberg om Majas påskrift:

-Maja är ett tydligt bevis på att vår miljö och vår tro på våra egna spelare kan leda till landsuppdrag. Det ska bli väldigt spännande att se hur Maja kan fortsätta utvecklas mot nya mål den kommande säsongen.

Vi önskar Maja ett stort lycka till nu när försäsongen startar inom kort och även till hösten när serien drar i gång igen.