Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Simon Svensson förlänger med Warberg!

12 mars 2018 15:00
Herr

Warbergs hårt jobbande och kvickfotade forward #10 Simon Svensson valde att förlänga sitt avtal med ytterligare 3 år. Mycket glädjande att vi får behålla Simon i laget som utvecklas för varje år som går.


Simon Svensson som startade sin innebandykarriär i Tvååkers IBK innan han tog steget över till Warbergs ungdomslag 2010 och har tagit sig hela vägen genom föreningens ungdomslag och gjorde sina första matcher i A-truppen 2015/2016. Självklart kul att vi kan få fram spelare som kommer från lag i kommunen in i A-truppen och är en bra förebild för de yngre spelarna i föreningen att det går att ta sig hela vägen till A-truppen. Simon har i år på 20 matcher gjort 10 mål och 6 assist.

Simon säger så här om det nyskrivna avtalet och varför han valde att förlänga med klubben: Anledningen är för att jag trivs väldigt bra här och vill vara med på resan vi startat.

Det ser ut som att ni som lag har kul på både träningar och matcher. Vad tycker du själv om stämningen i laget? Det är grymt kul att träna och spela matcher med det här gänget. Stämningen är på topp och vi litar och tror på varandra oavsett vad det står i matchen. När alla ger sitt till laget vet vi att vi är väldigt jobbiga att möta.

Sportchef Kimmo Eskelinen kommenterar förlängningen: Känns riktigt bra att förlänga med Simon! Han har tagit jättekliv denna säsong och är viktigt för oss i både press spel och boxplay med sin löpstyrka och energi. En riktig powerforward som jag dessutom tror kommer att utveckla sitt offensiva spel under Kent och Bagarn!

Tränare Kent Göransson kommenterar förlängningen: En mycket spännande spelare som besitter unika egenskaper i sitt sätt att arbeta för laget och har en fin snabbhet.