Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Dags för Andreas Grønli att inleda VM-turneringen

2 december 2021 16:30
HERR

Herrlag har en VM-spelare i den norska backen Andreas Grønli. Här hittar ni upplägg och spelschema för det norska laget samt även hur ni kan följa de svenska dam- respektive herrlandslaget.


I november samlades det norskalandslaget för träningsmatcher mot Danmark, som också blev de första matcherna med det norska herrlandslaget för Grønli. Så här sa han till innebandyavisen.no om de matcherna:

– Det var selvfølgelig morsomt å debutere mot Danmark, spesielt når det ble to seiere også. Nervene før VM er selvfølgelig til stede når dette er mitt første mesterskap men først og fremst gleder jeg meg til å komme igang. Håper selvfølgelig på litt spilletid men det tar jeg som det kommer, tror ikke jeg skal forvente for mye men heller prøve å ta vare på sjansen når den kommer.

Under gårdagen gick flyget över Östersjön och till Finland för det norska landslaget och det är med andra ord första gången som unga Grønli nu gör sig redo för senior VM, han har tidigare spelat U19. Under dagen idag torsdag har det varit dubbelträning för laget i Helsingfors samt covid-tester.
Norge tillhör grupp B i turneringen, samtliga grupper består av fyra nationer. I grupp B möts lag som har ranking 3-6 i världen, där Norge ligger på en sjätteplats i rankningen.
Spelschemat för Andreas Grønli och det norska laget:
Lördag 4/12 - 15:30 Norge - Schweiz
Söndag 5/12 - 13:00 Tyskland - Norge
Måndag 6/12 - 15:45 Tjeckien - Norge

Andreas hälsar: "Vi gleder oss til å starte og håper å gjøre et godt mesterskap!"
Vi önskar Andreas ett stort lycka till i VM.

Det svenska herrlaget börjar sina matcher imorgon, fredag 3/12.
Spelschema och information hittar ni på IFF officiella hemsida.

Just nu pågår dam- VM i Uppsala och ikväll väntar kvartsfinal för damlaget mot just Norge. Sändningen startar klockan 18:00 på SVT 2.
Länk till matchen: Kvartsfinal Sverige - Norge
Läs mer om dam-VM i Uppsala på IFF officiella hemsida.