TTG

Förlust i Umeå

25 september 2021 17:59
DAM

Den första perioden i Umeå var en tung historia för damlaget denna lördagseftermiddag. I den andra perioden så jobbade Warberg sig in i matchen och kämpade hela vägen. Men hemmalaget var för starkt och vann med trygga 13-3.

Ja det var den första perioden som blev nattsvart i Umeå. Första målet kom innan perioden ens var 1 minut gammal och när halva var spelad stod det redan 5-0 på tavlan. Men strax därefter fick Warberg in sitt första reduceringsmål, Andrea Envall rullade in bollen efter en snygg framspelning av Sandra Hawerman. Innan perioden skulle gå till vila hade hemmalaget lyckats att få in ytterligare 3 mål. Även Warberg hade fått in ytterligare en reducering genom Sofia Greftén, med ett fint förarbete av Alice Bengtsson.

Efter det växte Warberg in i matchen och gjorde några ändringar i sina formationer. Andra perioden slutar 1-0 till Thorengruppen och skottstatistiken på Hanna Svensson i den andra var 10 mot 4 skott för Warberg. Den sista perioden slutar 4-1, efter ett Warbergsmål av Sandra Hawerman, framspelad av Sanna Olsson. Slutresultatet i Umeå Energi Arena skrevs till 13-3.

Skottstatistiken totalt blev: 35-16
Periodsiffrorna skrevs till: 8-2, 1-0, 4-1