Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför damlagets träningsmatch mot FBC Kalmarsund

30 augusti 2020 09:00
DAM

Dags för säsongens tredje träningsmatch för vårt damlag. För motståndet står denna gången det Allsvenska laget FBC Kalmarsund.


Två träningsmatcher har vårt damlag hittills spelat under försäsongen, en på hemmaplan och en på bortaplan. Båda har slutat i förslut, borta mot Pixbo med 11-4 och senast på hemmaplan 3-4 mot IBK Göteborg.

Drygt en vecka har gått sedan matchen mot IBK Göteborg. Så här säger Sofie Karlsson om fokuset under den veckan:

  • Vi har fokuserat väldigt mycket på vårt försvarsspel, hitta rätt i våra positioner och skapa trygghet i det defensiva spelet. Sedan har vi byggt på med anfallsspelet och även där jobbar vi med olika strukturer som ska stärka vårt spel.

Vad hoppas ni av dagens match?

  • Vi kommer fortsätta att jobba vidare med tryggheten i försvarspelet och fokusera på de strukturerna vi jobbat med under veckorna. Mina förväntningar på dagens match är att vi går ut och gör våran grej. I det defensiva spelet behöver vi jobba stenhårt, noggrant och med tålamod lika så i det offensiva spelet.

Vi önskar Sofie och laget ett varmt lycka till. Matchen startar klockan 13:00 och ni ser matchen via webben. Länk till matchen